Veils Pack

Veils Pack, OMSI2, Modification


Vláda České republiky na mimořádném zasedání ve středu 18. března 2020 schválila několik nových opatření v souvislosti s bojem proti koronaviru. Jedním z mnoha opatření je i povinné nošení ochranných prostředků, zakrývající nos a ústa, při pobytu mimo své bydliště.

Na základě této skutečnosti jsem se rozhodl vytvořit malou modifikaci do hry OMSI2, která přidá všem postavám ve hře roušku. Roušku mají na obličeji nasazenou lidé na ulicích a také řidiči autobusů.

Může se stát, že potkáte postavu, která roušku mít nebude, je to tím, že postavy jsou závislé na dané mapě. Každá mapa má definované postavy, které se na ní budou zobrazovat. 

Zobrazované postavy v mapě můžete upravit tak, že půjdete do složky "maps", vyberete si složku s mapou, ve které chcete postavy upravit, otevřete jí a otevřete soubor humans.txt.

POZOR, aby jste úpravou postav na mapě neporušili autorská práva dané mapy.

Úprava je dělaná na univerzální postavy. Takže ve většině map bude modifikace fungovat.

Archív obsahuje i originální postavy, takže až Vás lidé v rouškách přestanou ve hře bavit, stačí nakopírovat složku "Humans" ze složky "Original" do hlavního adresáře hry a vše nahradit.
Díky tomu Vám modifikace nezničí hru.

NÁVOD

Archív obsahuje dvě složky. Složka "Original" slouží pro obnovení originálních postav. Ve složce "Veils Pack" je umístěná úprava.

1. Otevřeme složku Veils Pack
2. Otevřeme si hlavní složku s OMSI2
3. Složku "Humans" (která je umístěná ve složce "Veils Pack") jednoduše přesuneme do složky s OMSI2

Můžeme hrát :-)

Případné dotazy směřujte na moji Facebookovou stránku

Dostupnost: ZDARMA




Veils Pack, OMSI2, Modification

Komentáře